Pris

Psykoterapi, samtale- og udviklingsforløb
Pris aftales afhængig af psykoterapiens fokus, klient(er) og omfang, som minimum kr. 1250,- pr. time. Psykoterapi pålægges ikke moms.
Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring og modtager derfor ikke klienter med henvisning fra egen læge. Jeg samarbejder heller ikke med forsikringsselskaber mv., men opfordrer dig til selv at være opmærksom på, om du har en privat sundhedsforsikring eller evt. via din arbejdsplads/fagforening/pensionskasse/forsikringsselskab er omfattet af en sundhedsforsikring eller lign., der dækker udgifter i forbindelse med samtaler hos psykolog. Er du medlem af Sygeforsikring ”danmark”, vil de evt. refundere en del af din egenbetaling. Se danmarks hjemmeside https://www.sygeforsikring.dk/

Supervision og konsulentbistand, individuelt/gruppe
Pris aftales afhængig af opgavens indhold, deltager(e) og omfang, som minimum kr. 1500,- pr. time.
Der pålægges moms ved alle andre faggrupper end psykologer under efteruddannelse til autorisation og videreuddannelse til specialist.

Personlig-Professionel Ledelsesudvikling
Pris aftales afhængig af opgavens indhold, deltager(e) og omfang. Ydelsen pålægges moms.

Undervisning
Pris for foredrag, oplæg og kursus aftales afhængig af opgavens indhold, omfang, målgruppe og deltagerantal. Ydelsen pålægges moms.

Virtuelle sessioner
Konsulentbistand, supervision, ledelsesudvikling og psykoterapi kan efter aftale evt. foregå via sikker videoforbindelse.

Transport
Ved transport uden for Odense beregnes kr. 500,- pr. time + transportomkostninger svarede til statens km-takst. Transport pålægges moms.

Betaling
Private betaler pr. session via MobilePay til 312 50 412 eller via bankoverførsel.

Offentlige institutioner og private virksomheder faktureres efter aftale.