Psykoterapi – samtale og udviklingsforløb

Jeg har ca. 25 års erfaring som klinisk psykolog inden for unge- og voksenområdet og tilbyder derfor psykoterapeutiske samtaleforløb af kortere eller længere varighed til både unge, voksne og forældre. Derudover tilbyder jeg personlige udviklingsforløb til professionelle, herunder egenterapi til psykologer under efter- og videreuddannelse.

Gennem min karriere som klinisk psykolog har jeg arbejdet med mange forskellige psykiske problemstillinger, som fx belastningsreaktioner, livskriser, stress, sorg, angst, depression, misbrug, spiseforstyrrelser, kønsidentitetsusikkerhed, selvskade, selvmordstanker, personlighedsforstyr-relser og psykoselidelser.

Psykoterapeutisk er jeg primært specialiseret inden for den kognitive tilgang, men har gennem årene også interesseret mig for CFT og ISTDP (hhv. Compassion Focused Therapy og Intensive Short Term Dynamic Psychotherapy). Jeg benytter derfor en bred vifte af psykologiske tilgange og interventioner afhængig af, hvem og hvad, jeg inviteres ind i.

Kontakt mig, hvis du som privatperson eller professionel ønsker at drøfte muligheden for et psykoterapeutisk samtaleforløb eller et personligt udviklingsforløb.